Over Delato

Vier jaar geleden heb ik mijn opleiding als interieur ontwerpster afgerond. Op dit moment werk ik alweer 3,5 jaar bij een succesvol architecten bureau als een adviseur over interne inrichting en vormgeving. Graag deel ik op deze blog mijn vakkennis met andere mensen.

Er zijn zo veel onderwerpen als je kijkt naar de inrichting van je huis, waar je over zou kunnen schrijven. Zo zijn er het ontwerp, hoe bouw je je kamer in en welke kleuren of thema kies je? Daar kun je nog verder in gaan, kijken naar welke muur je specifiek welke kleur schildert en wat voor effect dat heeft op de hele kamer. Aangezien dit voor mensen een moeilijk punt is, wil ik er juist graag over adviseren. ik ken de theorie en heb de ervaring om met mijn vakkennis de juiste adviezen te kunnen geven.

In mijn blogs kun je diepgaande adviezen en informatie vinden over bepaalde onderwerpen omtrent interieur. Ik probeer elk onderwerp zo ver mogelijk in te duiken om zo de beste tips te kunnen geven. Ben je naar iets specifieks op zoek, of heb je een suggestie over wat voor onderwerpen ik nog meer kan bloggen? Laat het me dan weten via het contactformulier!