Waar koop je een vuurkorf?

Komt mijn vriend vorige week aan: we hebben een vuurkorf nodig! Mijn reactie: hoezo hebben we nou weer een vuurkorf nodig?

Je snapt het al, dat waren niet de laatste woorden die hierover gezegd waren. Feit is wel dat we sindsdien op zoek zijn naar een leuke vuurkorf voor bij ons in de tuin. En in principe heeft mijn vriend ook gelijk als hij zegt dat een vuurkorf niet alleen voor de zomer is, maar dat je hem vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kunt gebruiken. Ik ben dus ondanks mijn koppigheid overstag.

Maar ja, wat dan? Waar koop je een vuurkorf? Marktplaats is een idee, maar je kunt eigenlijk ook bij alle bouwmarkten terecht voor het kopen van terrashaarden, vuurschalen en vuurkorven.

Online winkels

We hadden eigenlijk besloten om dit weekend naar één van de bouwmarkten te gaan bij ons in de buurt, totdat mijn vriend op één of andere vuurkorf shop een leuke vuurkorf tegenkwam die niet al te duur was en binnen 24 uur zou worden bezorgd. Nou prima, dacht ik! Hebben we dit weekend meer tijd om te genieten van de zon!

Vandaag is de vuurkorf binnengekomen en hebben we hem direct in de tuin gezet. Het is nog even goed kijken wat de uiteindelijke plek worden en of we onze loungeset moeten verplaatsen, maar dat komt wel goed. Toch wel een gemak hoor, zo’n aankoop online doen! Doen jullie dat ook vaker met dit soort producten?